Henk Gorter, Senior Marketeer bij Hotels.nl, reikte deze week de award voor Beste Wellnesshotel uit aan Sanadome Hotel & Spa in Nijmegen. Gasten die via Hotels.nl boeken zijn het erover eens: Sanadome Hotel & Spa Nijmegen is het beste wellnesshotel van Nederland.

Kwaliteitsonderscheiding
Hotels.nl kent jaarlijks kwaliteitsonderscheidingen toe aan hotels in verschillende categorieën, waaronder die van Beste Wellnesshotel. Winnaars worden bepaald op basis van reviewscores van het voorgaande jaar. Hotels worden op de website beoordeeld op prijs-kwaliteitverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. “De uitslag van de jaarlijkse awards houden we altijd tot het laatste moment geheim.”, laat Gorter weten.  “Deze week reikten we in Nijmegen de award voor Beste Wellnesshotel uit aan de medewerkers van Sanadome. In de reviews van Sanadome wordt vol lof over de vriendelijkheid van het personeel en Thermen gesproken en heeft hierdoor een prachtige score van 8,6 behaald”.

Trots
Directeur Joost den Bieman is trots op het behalen van deze prachtige erkenning. “Zonder de teamspirit van onze team members was dit niet gelukt. Samen doen we er dagelijks alles aan om onze gasten een onvergetelijk en ontspannen verblijf te geven. Gastvriendelijkheid en kwaliteit staan altijd voorop. Het is fantastisch om te zien dat deze inzet gewaardeerd wordt met een prachtig cijfer”, aldus den Bieman.

De faciliteiten
Sanadome Hotel & Spa is een internationaal 4-sterren Superior hotel met 106 hotelkamers, gevestigd in Nijmegen. Tijdens een bezoek aan Sanadome kunnen gasten onbeperkt gebruik maken van de uitgebreide Thermen. Daarnaast biedt Sanadome een groot aanbod aan beauty- en wellness behandelingen, een recent geopend meeting center, vier uitstekende horecagelegenheden, Sanasport Health Club, een Private chef kookstudio en diverse shops.